Schoorsteenveger Vlissingen

Uw ervaren schoorsteenveger in Vlissingen

Uw schoorsteen laten vegen of een vogelnest uit uw schoorsteen laten verwijderen? Schakel dan de specialisten van Schoorsteenveger Zeeland in. Als schoorsteenveger in Vlissingen komen we snel bij u langs en lossen we eventuele problemen vakkundig op. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

page-title-bg-ash.png

Schoorsteen vegen

De schoorsteen laten vegen. Het klinkt als iets van vroegere tijden, maar is ook vandaag de dag nog steeds belangrijk om te laten doen. Wist u bijvoorbeeld dat een verstopte schoorsteen de kans op brand aanzienlijk vergroot? Zo waren er ook afgelopen jaar weer bijna 2.000 schoorsteenbranden in Nederland. Laat dus tijdig uw schoorsteen vegen als u last heeft van rook in de kamer of het idee heeft dat de doorstroming niet meer optimaal is! Onze schoorsteenvegers gaan snel en efficiënt te werk en kunnen de schoorsteen zowel van boven als onder vegen. We gebruiken hiervoor zogeheten haspels met een 15 meter lange kunststof duwstang. Daardoor is het mogelijk om van binnenuit te vegen, nadat we de kachel en het gebied rond de kachel hebben afgedekt. Na het vegen met de veeghaspel, hebben wij altijd de mogelijk om het te controleren met de camera. Hierdoor kunnen we het hele jaar door en ook bij regen, sneeuw en ijs uw schoorsteen vegen. Zo maken we het rookkanaal grondig schoon én staan we het hele jaar voor u klaar. Ook iets voor u? Maak direct een afspraak.
page-title-bg-ash.png

Vogelnest verwijderen uit uw schoorsteen

De schoorsteen is voor vogels een favoriete plek om een nest te bouwen. Lekker warm en ook nog eens beschut. Voor u betekent zo een nest echter stank- en rookoverlast en zelfs een verhoogde kans op brandgevaar. U herkent dit probleem aan takjes in de kachel en/ of doordat u vogels hoort via de schoorsteen. Neem in deze gevallen direct contact met ons op om het vogelnest te verwijderen uit uw schoorsteen. Wij verwijderen het nest met een stok met een nestboor eraan vast en kijken tussendoor regelmatig met de camera in het rookkanaal zodat we precies kunnen zien wat we doen. Als laatste controleren we de trek van de schoorsteen met een rookmachine zodat we zeker zijn dat hij vrij is van nesten en andere mogelijke verstoppingen. Daarnaast adviseren we u ook graag over het plaatsen van een schoorsteenkap zodat vogels in de toekomst geen nest meer kunnen bouwen.
page-title-bg-ash.png

Schoorsteen inspectie

Naast onze diensten om problemen op te lossen, hebben we ook een dienst om problemen voor te zijn: de schoorsteen inspectie. Hierbij controleren we uw schoorsteen met een speciale camera op zaken zoals loszittende stenen, slijtage aan verbindingen en hebben we een professionele rookmachine om eventuele lekkages op te sporen. Onze schoorsteenveger overlegt vervolgens met u over benodigde vervolgstappen en het uitvoeren van eventuele schoorsteenreparaties. Zo weet u waar u aan toe bent en pakken we (toekomstige) problemen direct aan.
page-title-bg-ash.png

Dé schoorsteenveger in Vlissingen

Schoorsteenveger Zeeland is dé schoorsteenveger in Vlissingen en staat het hele jaar voor u klaar. Met een ruime ervaring zijn we bekend met vrijwel alle types schoorstenen en kachels en werken we met moderne apparatuur zoals een speciaal camera systeem om in de schoorsteen te kijken en een professionele rookmachine om de werking van het rookkanaal te testen. Onze schoorsteenvegers kunnen vaak al binnen twee werkdagen bij u langs komen en rekenen geen voorrijkosten. Zo bieden we een totaalservice voor uw schoorsteen en pakken we problemen snel aan.

Laat uw schoorsteen vegen

Wilt u uw schoorsteen laten vegen of meer weten over onze diensten als schoorsteenveger in Vlissingen? Neem dan direct vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst.

schoorsteenveegbedrijf-zeeland-logo.png

Schoorsteenveger Zeeland

A Wielingenstraat 39, 4301 XM ZierikzeeE info@schoorsteenveger-zeeland.nlM06-26884845
Copyright © 2021 Schoorsteenveegbedrijf Zeeland. Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Deze website is gebouwd door Power Internet

06-26884845
info@sosdonders.nlWielingestraat 390, 4301 XM Zierikzee