Schoorsteenveger Middelburg

Uw ervaren schoorsteenveger in Middelburg

Uw schoorsteen snel en vakkundig laten vegen? Dan kiest u voor de specialisten van Schoorsteenveger Zeeland. Met een ruime ervaring, scherpe prijzen en snelle service zijn wij actief als schoorsteenveger in Middelburg en omgeving. Wij houden uw schoorsteen veilig en schieten te hulp bij eventuele problemen. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

page-title-bg-ash.png

Schoorsteen vegen

De meeste mensen staan er niet bij stil, maar het regelmatig laten vegen van uw schoorsteen is van groot belang voor de brandveiligheid. Schoorsteenbranden zijn een veel voorkomend probleem en resulteren in grote schade. Schakel daarom onze schoorsteenvegers in als u last heeft van rookterugslag of rook in de kamer en laat uw schoorsteen vegen.

Schoorsteenvegen gebeurt tegenwoordig onder bijna alle weersomstandigheden. Wij gebruiken zogeheten haspels met een 15 meter lange kunststof duwstang. Daardoor is het, nadat we de kachel en het gebied rond de kachel hebben afgedekt, mogelijk om van binnenuit te vegen,. Na het vegen met de veeghaspel, hebben wij altijd de mogelijk om het te controleren met de camera. Hierdoor kunnen we het hele jaar door en ook bij regen, sneeuw en ijs uw schoorsteen vegen. Zo weet u zeker dat uw schoorsteen weer veilig is en kunt u 's nachts met een gerust hart slapen.

page-title-bg-ash.png

Vogelnest verwijderen uit uw schoorsteen

Vogels zijn leuk om te zien, maar minder leuk als ze hun nest in uw schoorsteen bouwen. Dit resulteert namelijk niet alleen in vocht- en stankoverlast, maar vergroot ook het brand- en koolmonoxide gevaar. Hoort u dus vogels via de schoorsteen of ziet u takjes in de kachel? Neem dan contact om het vogelnest door ons te laten verwijderen. Hierbij verwijderen we het vogelnest met een stok met een nestboor eraan vast en kijken we tussendoor regelmatig met de camera zodat we precies kunnen zien wat we doen. Als laatste controleren we de trek van de schoorsteen met een rookmachine zodat we zeker zijn dat hij vrij is van nesten en andere mogelijke verstoppingen. Daarnaast adviseren we u ook graag over het plaatsen van een schoorsteenkap zodat vogels in de toekomst geen nest meer kunnen bouwen. Zo weet u zeker dat het vogelnest weg is en uw schoorsteenkanaal in goede staat verkeert en blijft verkeren.
page-title-bg-ash.png

Inspectie schoorsteen

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Daarom komen we graag bij u langs voor een inspectie van de schoorsteen Hierbij controleren we uw schoorsteen met een speciale camera op verschillende belangrijke punten zoals loszittende stenen, slijtage aan verbindingen en hebben we een professionele rookmachine om eventuele lekkages op te sporen. Zo zien we direct in welke staat het rookkanaal is en voeren we zo nodig, in overleg met u, schoorsteenreparaties uit. Zo bent u problemen voor en voorkomt u (hoge) schadeposten door een verstopte schoorsteen.
page-title-bg-ash.png

Dé schoorsteenveger in Middelburg

Schoorsteenveger Zeeland is een ervaren schoorsteenveger in regio Middelburg en biedt u een maatwerk service voor uw schoorsteen. Zo hebben we niet alleen veel ervaring met alle veel voorkomende types schoorstenen en kachels, maar kunt u bij ons het hele jaar bij door terecht voor het vegen van uw schoorsteen. Hierbij werken we met professionele materialen waaronder speciale camera's en een rookmachine. En wist u dat we vaak al binnen twee werkdagen bij u langskomen en géén voorrijkosten rekenen? Zo kiest u bij Schoorsteenveger Zeeland voor een snelle service, kwaliteit en een scherpe prijs.

Uw schoorsteen laten vegen?

Wilt u uw schoorsteen laten vegen of meer weten over onze diensten als schoorsteenveger in Middelburg? Neem dan direct vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst.

schoorsteenveegbedrijf-zeeland-logo.png

Schoorsteenveger Zeeland

A Wielingenstraat 39, 4301 XM ZierikzeeE info@schoorsteenveger-zeeland.nlM06-26884845
Copyright © 2021 Schoorsteenveegbedrijf Zeeland. Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Deze website is gebouwd door Power Internet

06-26884845
info@sosdonders.nlWielingestraat 390, 4301 XM Zierikzee