Schoorsteenveger Goes

Uw ervaren schoorsteenveger in Goes

Bent u op zoek naar een ervaren schoorsteenveger in regio Goes? Dan is Schoorsteenveger Zeeland u graag van dienst. Met een ruime ervaring in schoorsteen vegen zijn we u het hele jaar door van dienst en zorgen we dat uw schoorsteen veilig is en blijft. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

page-title-bg-ash.png

Schakel tijdig een schoorsteenveger in

Het periodiek laten vegen van uw schoorsteen is van groot belang voor de veiligheid van uw woning. Wist u dat een verstopte schoorsteen kan resulteren in een woningbrand? Met alle gevolgen van dien. Het is dus beter om problemen voor te zijn en tijdig een schoorsteenveger in te schakelen als u last heeft van rook in de kamer of vogels hoort via de schoorsteen. En daarbij is Schoorsteenveger Zeeland u natuurlijk graag van dienst. Lees onderstaand meer over onze diensten.

page-title-bg-ash.png

Schoorsteen vegen

Bij het vegen van uw schoorsteen wordt roetaanslag vakkundig uit het rookkanaal verwijderd. Hierbij bekijken we voor én na het vegen met een speciale camera de binnenkant van het rookkanaal om een goed beeld van de situatie te krijgen. Bij het schoorsteenvegen gebruiken we zogeheten haspels met een 15 meter lange kunststof duwstang. Daardoor is het mogelijk om van binnenuit te vegen, nadat we de kachel en het gebied rond de kachel hebben afgedekt. Na het vegen met de veeghaspel, hebben wij altijd de mogelijk om het te controleren met de camera. Hierdoor kunnen we het hele jaar door en ook bij regen, sneeuw en ijs uw schoorsteen vegen en weet u zeker dat deze weer schoon en veilig is.
page-title-bg-ash.png

Vogelnest verwijderen

De schoorsteen is een geliefde plek voor vogels om een nest te bouwen. Helaas levert dit nogal wat risico op en verhoogt het de kans op een schoorsteenbrand. Belangrijk dus dat u het vogelnest snel laat verwijderen Onze schoorsteenveger pakt dit snel en efficiënt aan en zorgt dat het complete vogelnest wordt verwijderd en het rookkanaal weer volledig vrij is. Hierbij verwijderen we het nest met een stok met een nestboor eraan vast en kijken we tussendoor regelmatig met de camera zodat we precies kunnen zien wat we doen. Als laatste controleren we de trek van de schoorsteen met een rookmachine zodat we zeker zijn dat hij vrij is van nesten en andere mogelijke verstoppingen. Daarnaast adviseren we u ook graag over het plaatsen van een schoorsteenkap zodat vogels in de toekomst geen nest meer kunnen bouwen.
page-title-bg-ash.png

Inspectie schoorsteen

Schoorsteenveger Zeeland is een ervaren schoorsteenveger in regio Middelburg en biedt u een maatwerk service voor uw schoorsteen. Zo hebben we niet alleen veel ervaring met alle veel voorkomende types schoorstenen en kachels, maar kunt u bij ons het hele jaar bij door terecht voor het vegen van uw schoorsteen. Hierbij werken we met professionele materialen waaronder speciale camera's en een rookmachine. En wist u dat we vaak al binnen twee werkdagen bij u langskomen en géén voorrijkosten rekenen? Zo kiest u bij Schoorsteenveger Zeeland voor een snelle service, kwaliteit en een scherpe prijs.

page-title-bg-ash.png

Dé schoorsteenveger in Goes

Schoorsteenveger Zeeland biedt een maatwerk service voor het schoonmaken van uw schoorsteen. Wij zijn het hele jaar door actief en hebben ervaring met vrijwel alle types schoorstenen en kachels. Hierbij komen we snel bij u langs (vaak al binnen twee werkdagen) en rekenen we geen voorrijkosten. Zo bieden we u dus een service waarin vakmanschap, ervaring en een scherpe prijs centraal staat.

Uw schoorsteen laten vegen?

Wilt u uw schoorsteen laten vegen of meer weten over onze diensten als schoorsteenveger in Goes? Neem dan direct vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst.

schoorsteenveegbedrijf-zeeland-logo.png

Schoorsteenveger Zeeland

A Wielingenstraat 39, 4301 XM ZierikzeeE info@schoorsteenveger-zeeland.nlM06-26884845
Copyright © 2021 Schoorsteenveegbedrijf Zeeland. Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Deze website is gebouwd door Power Internet

06-26884845
info@sosdonders.nlWielingestraat 390, 4301 XM Zierikzee