Schoorsteenveger Zeeland

Vogelnest verwijderen

Vogelnesten verwijderen uit uw schoorsteen

Voor vogels is de schoorsteen een ideale plek om een nest in te bouwen. Dit kan naast brand- en koolmonoxidegevaar ook vervelende gevolgen hebben zoals, vocht- en stankoverlast die door de muur heen trekt.

page-title-bg-ash.png

Wanneer is een camera-inspectie nodig/verstandig

Als u verhuist naar een andere woning en u wil daar een schoorsteenkanaal gaan gebruiken is het verstandig om deze eerst te laten inspecteren voordat u hem in gebruik neemt.

Als er een schoorsteenbrand heeft plaatsgevonden of als u tijdens het stoken een teerlucht ruikt op 1 van de bovenliggende verdiepingen dan is het verstandig om de schoorsteen te laten inspecteren.

page-title-bg-ash.png

Hoe werkt het?

Met een geavanceerd met de 360º draai- en 180º kantelbare camerakop voorzien van extra verlichting kan schade aan de schoorsteen onomstreden in kaart worden gebracht. Ook kan ik indien nodig hierbij direct een spraakopname toevoegen. De beeldopname, foto of video, maakt het verhaal compleet.  

page-title-bg-ash.png

Vakkundig

Wij kunnen vakkundig vogelnesten uit schoorsteenkanalen verwijderen. Dit doen wij met behulp van speciale nestboren. Soms is het voor ons moeilijk in te schatten hoelang wij met deze klus bezig zijn. Dit hangt mede af van de constructie van het nest en de opbouw van uw schoorsteenkanaal.

Dit is dan ook de reden dat wij hiervoor werken op basis van een uurtarief. Om er zeker van te zijn dat het nest volledig verwijderd is, controleren wij uw schoorsteenkanaal na afloop altijd door middel van een camera.

page-title-bg-ash.png

Preventief

Vaak is het zo, dat vogels elk jaar weer terugkeren naar dezelfde plek om te gaan nestelen. Het is dan ook raadzaam om uw kanalen te voorzien van een kraaienkap. Om uw schoorsteen te beschermen tegen regen en hagelstenen kunnen wij u ook adviseren om een regenkap te plaatsen.

Uiteraard zijn deze ook door ons te leveren!

Image
Image
Uw schoorsteen laten vegen? Neem contact op

Neem contact op met Schoorsteenveger Zeeland

schoorsteenveegbedrijf-zeeland-logo.png

Schoorsteenveger Zeeland

A Wielingenstraat 39, 4301 XM ZierikzeeE info@schoorsteenveger-zeeland.nlM06-26884845
Copyright © 2021 Schoorsteenveegbedrijf Zeeland. Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Deze website is gebouwd door Power Internet

06-26884845
info@sosdonders.nlWielingestraat 390, 4301 XM Zierikzee