Schoorsteenveger Zeeland

Camera inspectie

Schade aan de schoorsteen in kaart brengen

page-title-bg-ash.png

Wanneer is een camera-inspectie nodig/verstandig

Als u verhuist naar een andere woning en u wil daar een schoorsteenkanaal gaan gebruiken is het verstandig om deze eerst te laten inspecteren voordat u hem in gebruik neemt.
Als er een schoorsteenbrand heeft plaatsgevonden of als u tijdens het stoken een teerlucht ruikt op 1 van de bovenliggende verdiepingen dan is het verstandig om de schoorsteen te laten inspecteren.

Hoe werkt een camera-inspectie

Met een geavanceerd met de 360º draai- en 180º kantelbare camerakop voorzien van extra verlichting kan schade aan de schoorsteen onomstreden in kaart worden gebracht. Ook kan ik indien nodig  hierbij direct een spraakopname toevoegen. De beeldopname, foto of video, maakt het verhaal compleet. 

camerasysteem bekijken wij de binnenkant van uw schoorsteen- of ventilatiekanaal. Knelpunten, verstoppingen, asbest en beschadigingen worden opgespoord, zonder dat het rookkanaal hoeft te worden opengebroken. Ook kan de bouwkundige staat van het schoorsteenkanaal bekeken worden. Loopt het kanaal rond of vierkant? Uit welk materiaal bestaat uw schoorsteenkanaal? Op basis van de resultaten van de schoorsteeninspectie zal schoorsteenveger Zeeland u informeren en adviseren.

page-title-bg-ash.png

Tarieven 


Camera-inspectie met schoorsteenvegen € 130

Neem contact op met Schoorsteenveger Zeeland

schoorsteenveegbedrijf-zeeland-logo.png

Schoorsteenveger Zeeland

A Wielingenstraat 39, 4301 XM ZierikzeeE info@schoorsteenveger-zeeland.nlM06-26884845
Copyright © 2021 Schoorsteenveegbedrijf Zeeland. Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Deze website is gebouwd door Power Internet

06-26884845
info@sosdonders.nlWielingestraat 390, 4301 XM Zierikzee