schoorsteen-vegen

  pinnen

  Schoorsteenveger Terneuzen

  Op zoek naar een ervaren schoorsteenveger in Terneuzen die problemen aan uw schoorsteen snel en vakkundig oplost? Kies dan voor de professionele services van Schoorsteenveger Zeeland. Wij komen snel bij u langs, rekenen geen voorrijkosten en pakken problemen efficiënt aan. Een totaalservice voor uw schoorsteen waarop u kunt vertrouwen.

  Schoorsteen vegen

  Jaarlijks zijn er meer dan 2.000 schoorsteenbranden in Nederland. De oorzaak is meestal een vervuild of verstopt schoorsteenkanaal waar onverbrande deeltjes zich ophopen tot een brandbare laag. Belangrijk dus dat u regelmatig uw schoorsteen laat vegen of ons belt als u last heeft van rook in de kamer! Schoorsteenveger Zeeland komt snel bij u langs en staat het hele jaar door voor u klaar om uw schoorsteen te vegen, ook bij regen, sneeuw en ijs. Hierbij gebruiken we zogeheten haspels met een 15 meter lange kunststof duwstang, waardoor het mogelijk is om van binnenuit te vegen. Natuurlijk dekken we hierbij de kachel en het gebied rondom de kachel goed af zodat u geen last heeft van roetsporen. Na het vegen met de veeghaspel controleren we de schoorsteen met een speciale camera en weet u zeker dat uw schoorsteen weer schoon en veilig is.

  Vogelnest verwijderen uit uw schoorsteen

  Vogels nestelen zich graag in de schoorsteen, maar blokkeren daarmee het rookkanaal. Het gevolg is een verstopte schoorsteen wat kan uitmonden in stank- of rookoverlast en zelfs schoorsteenbrand. Niet waar u op zit te wachten. Schakel daarom een schoorsteenveger in als u vogels hoort via de schoorsteen en/ of takjes in de kachel vindt en laat het vogelnest uit uw schoorsteen verwijderen. We komen snel bij u langs en verwijderen het nest met een stok met een nestboor eraan vast. Hierbij kijken we tussendoor regelmatig met de camera in het rookkanaal zodat we precies kunnen zien wat we doen. Als laatste controleren we de trek van de schoorsteen met een rookmachine zodat we zeker zijn dat hij vrij is van nesten en andere mogelijke verstoppingen. Daarnaast adviseren we u ook graag over hetplaatsen van een schoorsteenkap zodat vogels in de toekomst geen nest meer kunnen bouwen.

  Schoorsteen inspectie

  Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of wilt u problemen gewoon liever voor zijn? Laat dan een schoorsteen inspectie uitvoeren. Hierbij komen onze specialisten bij u langs en controleren we uw schoorsteen van onder tot boven. Met een speciale camera controleren we de schoorsteen op zaken zoals loszittende stenen, slijtage aan verbindingen en hebben we een professionele rookmachine om eventuele lekkages op te sporen. Na de inspectie informeren we u over onze bevindingen en overleggen we over eventuele vervolgstappen zoals schoorsteen reparaties. Zo weet u direct waar u aan toe bent en bent u problemen voor.

  Dé schoorsteenveger in Terneuzen

  Schoorsteenveger Zeeland is een ervaren schoorsteenveger in regio Terneuzen biedt u een maatwerk service voor uw schoorsteen. Zo hebben we niet alleen veel ervaring met alle veel voorkomende types schoorstenen en kachels, maar kunt u bij ons het hele jaar bij door terecht voor het vegen van uw schoorsteen. Hierbij werken we met professionele materialen waaronder speciale camera's en een rookmachine. En wist u dat we vaak al binnen twee werkdagen bij u langskomen en géén voorrijkosten rekenen? Zo kiest u bij Schoorsteenveger Zeeland voor een snelle service, kwaliteit en een scherpe prijs.

  Laat uw schoorsteen vegen

  Wilt u uw schoorsteen laten vegen of meer weten over onze diensten als schoorsteenveger in Terneuzen? Neem dan direct vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst.

  © 2018 SOS Donders. Deze website is geoptimaliseerd door Power Internet.